top of page

11 auG

OPENINGSFEEST

Vanaf 18u gaat de Zomerbar van start met zijn traditioneel alom bekend openingsfeest. Behalve muziek staan ook theater, kunst, lekkere hapjes en verfrissende dranken vandaag centraal. Live muziek van Klaxon zal het feest in gang zetten.

 

Mr Rakka combineert alle soorten muziek, Soca, Dancehall, Urban en Classics, tot Rock, D'n'B en nog veel meer. Maar Rakka is niet de gemiddelde party-dj. Hij speelt nooit hits, alleen anthems. Hij vertegenwoordigt Jamaicaanse muziek in al zijn sets, maar hij is geen 'sound system'.

Silent Disco: Schuren in De schuur Voor de 10de editie doen we nog eens een dansje in De Schuur. Met Silent Disco hoofdtelefoons kan je wel tot 3 muziekkanalen horen.

 

Enkel op reservering vol=vol €6 pp

foto 1,7 _edited.jpg

Evoluticum Humanitas: Wiens schuld het is laten we in het midden, maar dat de zeespiegel stijgt is een onafwendbaar feit. Zal de menselijke soort binnen onafzienbare tijd ten onder gaan aan zijn eigen halsstarrigheid of past hij zich nog snel aan? Marineofficier en wetenschapper Jean Jacques Cousteau denkt er alvast het zijne van en draagt zijn boodschap uit. Let op, hij komt niet alleen!

Arligianato: Decennialang trekken Umberto en Auguskino de wereld rond vanuit Italië. Neem een heerlijk ruikende lavendel, ga op ontdekking en laat al je zintuigen prikkelen in hun Caravan! Verwacht je voor de tiende editie aan enkele acts die tot de verbeelding spreken.

357505259_807551504407292_1734804901448155200_n.jpg
Foto 1_edited.jpg
foto 1.5.JPG
bottom of page