top of page
IMG_6237.jpg

 MASaNKA

Masanka! (kom en geniet)

...

Masanka (Lingala) betekent vrij vertaald: Kom en geniet! Bij  MASANKA geloven we in de kracht van verbinding door middel van cultuur. Onze organisatie is toegewijd aan het creëren van inspirerende culturele ontmoetingsplaatsen waar mensen samenkomen, genieten en elkaar beter leren kennen. Met evenementen zoals onze zomerbar De Z-BAR, het Sunfield festival, De Winterbar en nog veel meer, streven we ernaar om een positieve impact te hebben op de gemeenschappen die we bedienen.

Onze reis begon met een passie voor cultuur en een verlangen om bruggen te bouwen tussen mensen van diverse achtergronden. In de loop der jaren hebben we met toewijding gewerkt aan het organiseren van evenementen die niet alleen entertainment bieden, maar ook een gevoel van saamhorigheid en begrip bevorderen. Bij MASANKA staan inclusiviteit, diversiteit en respect centraal in alles wat we doen.

Een hoogtepunt van ons jaar is ongetwijfeld De Z-BAR. Hier verwelkomen we iedereen om te ontspannen, te genieten van verfrissende drankjes en te genieten van culturele activiteiten in een informele en gezellige setting. Met levendige muziek, kunsttentoonstellingen en heerlijk eten, is De Z-BAR een ontmoetingsplek waar vriendschappen bloeien en nieuwe herinneringen worden gemaakt.

Het Sunfield festival is een viering van kunst, muziek en cultuur die de creativiteit in de schijnwerpers zet. Dit jaarlijkse evenement is een spektakel van talent en biedt een platform voor lokale artiesten om hun vaardigheden te tonen en hun verhalen te delen. Sunfield brengt mensen samen in een uitbundige sfeer en laat hen de magie van kunst en muziek ervaren.

En als de winter zijn intrede doet, verandert ons zomerbar concept in een gezellige winterbar. Hier kunnen bezoekers zich verwarmen aan vreugdevolle festiviteiten, winterse lekkernijen en warme dranken, terwijl de magie van het seizoen hen omringt.

Bij MASANKA zijn we dankbaar voor de steun van onze geweldige gemeenschap en degenen die zich aansluiten bij onze evenementen. Samen hebben we een inspirerende plek gecreëerd waar mensen van alle leeftijden en achtergronden zich welkom voelen en kunnen deelnemen aan de prachtige wereld van cultuur.

We willen iedereen bedanken die deel uitmaakt van onze reis en de visie van  MASANKA deelt. Samen bouwen we aan een betere wereld door middel van cultuur en verbinding.

Dus kom bij ons en ontdek de wonderen van cultuur, kunst en gemeenschap. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze volgende culturele ontmoetingsplaats!

Het team van  MASANKA.

Klaar voor elfde editie De Z-bar 24???

Dit jaar zullen wij voor de 11de keer proberen iets unieks te brengen in Westerlo: Een combinatie van kunst & cultuur, culinaire evenementen toegankelijk voor iedereen. Dit in een veilige haven waar iedereen zich welkom voelt. Wij wensen niets liever dan dat de Z-bar in deze richting kan blijven groeien. In het teken van samenhorigheid en vooruitgang, doen we graag een warme oproep aan iedereen die hier iets aan wil bijdragen. Zit je of iemand die je kent barstensvol van creativiteit die een uitlaatklep/platform nodig heeft? Twijfel dan niet om ons te contacteren via zomerbarwesterlo@gmail.com

 

 Het Z-Bar team

32.jpg

...

Vrijdag 9 augustus opent de Z-bar op het Beddermolen domein te Tongerlo voor de 11de keer.  Deze elfde editie zal een breder programma bevatten voor zowel Jong & Oud. Dus laat jezelf verwennen en kom genieten van lekkere drankjes, kunst, workshops, muziek en de culinaire stunten van RestoZ.
 

De Z-Bar is een ontmoetingsplaats waar iedereen ongeacht 

hun achtergrond zich kan komen ontspannen. Hebt u iets te vieren of kom je graag met een grote groep? 

Reserveer dan tijdig een tafel via zomerbarwesterlo@gmail.com

 

Wees welkom in de groene oase achter de Beddermolen 

bottom of page